Aaron eka sukellus

Tänään oli neljäs vauvauintikerta. Edellisellä kerralla poikaa oli treenattu pidättämään hengitystä oikealla hetkellä valelemalla vettä kasvoille. Refleksi toimi hyvin. Nyt ohjaaja sitten nosti pojan vedestä ilmaan ja liu’utti sitten alaspäin niin, että kasvot olivat veden alla pari sekuntia — ja sitten ylös. Aaro otti kokemuksen ihan tyynesti.

Miesten puhuhuoneessa oli vilskettä, kun puolisen tusinaa isää oli vauvankuivausvuorossa. Se on laji, jossa nopeus on valttia. Uikkarit kannattaa riisua (vauvalta siis) jo altaassa, säästyy muutama sekunti kylmässä pukuhuoneessa. Nopea suihku, kuivaus ja kuteet ylle. Ainakin meidän poika on uinnin jälkeen aika nälkäinen, joten kun hepulla on omat vaatteet päällä olisi isänkin jo syytä olla valmis jatkamaan matkaa. Tänään selvittiin pienemmällä metelillä kuin edellisellä kerralla.