Sukeltaminen silmät auki

Eilen vauvauinnissa aiheena oli lelun etsintä veden alta. Vielä jäi hieman hämäräksi, miten tämän olisi tarkoitus olla mahdollista. Meidän uimari nimittäin toimii toistaiseksi täsmälleen aikaisemmin opitun mukaan, eli laittaa suun ja silmät tiukasti kiinni jo hyvissä ajoin lähestyttäessä vedenpintaa. Poika kyllä osaa tarttua veden alla olevaan esineeseen, mutta ei osoita halua seurata sitä sen syvemmälle. Kaipa asia muuttuu ajan myötä.

Desibelitasosta huomasi, että ryhmässä oli mukana pari uutta perhettä tottumattomine ensikertalaisvauvoineen. Toivottavasti tulevat toisenkin kerran, eivätkä lannistu ensivaikutelmasta. Vaihtuvuus on runsaan puolen vuoden aikana ollut aika suurta. Syksyllä aloittaneista on mukana ehkä kolmasosa. Meidän on tarkoitus jatkaa ainakin kesään asti.