Cartesin valtuuskunnan kokous tulossa

Ensi maanantaina on ensimmäinen CARTESin valtuuskunnan kokous. Kyseessähän on Espoon Taide- ja Tietotekniikkasäätiö, ja kevätkokouksen asialistalla on mm. uuden valtuuskunnan esittäytyminen ja CARTESin esittely, erinäisiä henkilövalintoja, vuoden 2004 tilinpäätöksen vahvistaminen, vuoden 2006 talousarvioehdotuksen vahvistaminen ja keskustelua siitä, miten CARTESin uusi johtaja tulisi valita.

Espoon kaupunki rahoittaa CARTESin toimintaa vajaalla 200 tuhannella eurolla vuosittain. Vakituisia työntekijöitä on kolme. Cartes “keskittyy eletronisen- ja mediataiteen tuottamiseen yksin ja yhteistyökumppanien kanssa sekä pyrkii kehittämään ja löytämään uusia välineitä, ilmaisumuotoja ja julkaisukanavia tämän taiteen aluen tuotantoihin.”

Vihreiden edustajina valtuuskunnassa ovat Kati Rantanen ja minä. Jos kenelläkään on halua vaikuttaa kokouksen päätöksiin tai antaa palautetta CARTESin toiminnasta, niin nyt on hyvä hetki tuoda esille näkökantoja.