Toinen vuosi vauvauintia alkoi

Kesä alkaa olla ohi, ja viikottainen vauvauinti jatkuu kesätauon jälkeen uudessa ryhmässä perjantaisin. Eilen oli ensimmäinen uintikerta uudella porukalla, jossa tosin oli mukana monta tuttua perhettä. Pojalla on ikää pian vuosi ja neljä kuukautta.

Kesän aikana ehdimme käydä muutaman kerran polskimassa luonnonvesissä ja uimahallissa, joten taidot eivät ole Aarolla päässeet ruostumaan. Vedestä on tullut tuttu ja kaivattu elementti, ja uimahallin allaspuoli sai pojan hihkumaan innosta jo ennen veteen pääsyä. Altaassa oltiinkin sitten “Hangon keksinä” alusta alkaen.

Puoli tuntia meni taas nopeasti leikkiessä ja sukellellessa. Nyt ei opeteltu mitään uutta, päivän teemana oli palloilla leikkiminen. Aarolta sujuu hyvin pallon nappaaminen ja heitto, ja veden läiskyttäminen käsillä ja jaloilla on selvästi aktiivisempaa kuin vielä keväällä. Myös altaan reunalla roikkuminen sujuu pitkän tovin omilla käsivoimilla.

Kävellä Aaro ei vielä osaa, mutta tukea vasten seisominen onnistuu. Pukuhuoneessa Aaro yllätti ojentumalla ensi kerran itse ilman tukea seisomaan, kun annoin avainkortin ihmeteltäväksi. Siitähän piti sitten pitää kaksin käsin kiinni joten pakkohan sitä oli sitten seistä ilman tukea :)