Polar AW200 aktiivisuuskello julkistettu

Työnantajani Polar Electro julkisti vähän aikaa sitten uuden tuotteen, Polar AW200 – aktiivisuuskellon. Itselläni on ollut johtava rooli sen käyttöliittymän viimeistelyssä.

Kyseessä ei ole sykemittari, vaan ranteessa pidettävä laite sisältää liikkeentunnistimen, jonka avulla käyttäjän liikunnallista aktiivisuutta voidaan mitata. Laite pystyy arvioimaan hyvin liikunnan aikana käytetyt kalorit sekä askeleet. Niinsanotuista askelmittareista poiketen tämä laite ei laske jokaista liikahdusta askeleeksi, vaan ottaa lukuun vain tilanteet, jossa oikeasti ollaan aktiviisia.

Laitteesta löytyy myös korkeus/ilmapainemittari sekä lämpömittari. Ominaisuuksiensa puolesta se sovii hyvin kevyttä luonnossa liikumista harrastavalle ja miksei myös kunnon kohotuksen apuvälineeksi, sillä se tunnistaa eri aktiivisuustasoja.

Kellon käyttöliittymä on läheistä sukua Polarin aiemmalle AXN-sarjalle, parannuksiin kuuluvat mm. alti- ja baro-moodien yhdistäminen sekä asetusten käytön helpottaminen.

Polar AW200