Olen kunnallisvaaliehdokkaana Espoossa

Neljä vuotta on vierähtänyt edellisistä kuntavaaleista ja jälleen lähestyy kuntademokratian rakkain karnevaali. Olen jälleen Espoon vihreiden ehdokkaana Espoossa, ehdokasnumeroni on 21, saa äänestää!

Päättyvällä vaalikaudella olen ollut Espoon kulttuurilautakunnan varajäsen sekä Cartesin valtuuskunnan jäsen. Luottamustoimintakokemusta löytyy myös aikaisemmalta ajalta: olen ollut mm. Korkeasaaren eläintarhan johtokunnan jäsen, Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen valtuuskunnan jäsen sekä Seurasaarisäätiön hallituksen jäsen.

Erityisenä vaaliteemanani tänä vuonna on ajaa autottomien lapsiperheiden asiaa. Meidän nelihenkinen perheemme pystyy asumaan Leppävaarassa ilman omaa autoa, ja haluaisin että mahdollisimman moni espoolaisperhe voisi tehdä saman, ympäristöä säästävän ratkaisun. Se edellyttää tietenkin sujuvaa joukkoliikennettä, hyviä lähipalveluita ja kohtuuhintaista asumista lähellä työpaikkoja.

Tarkemmin tästä ja muista vaaliteemoistani tarkemmin myöhemmin, pysykää kuulolla!

Tomi Ilvessalmi