Hyvä päivä äänestää numeroa 21 Espoossa

Hyvää huomenta Suomi! Olemme siirtyneet talviaikaan. Tosin asia ei ollut mennyt perille lapsille, jotka herättivät vanhempansa täsmälleen kesäaikataulun mukaan. Siispä blogia päivittämään.

Niin, asiaan. Olen Vihreiden kunnallisvaaliehdokkaana Espoossa (Ehdokasnumero: 21). Viime vaaleissa sain vajaat sata ääntä ja kulttuurilautakunnan varajäsenen paikan, tänä vuonna, hyvä potentiaalinen äänestäjäni, toivon tuloksen paranevan!

Äänestämällä minut valtuustoon espoolainen saa sinne leppävaaralaisen autottoman perheenisän, joka haluaa edistää toimivaa joukkoliikennettä, ekotehokasta rakentamista ja kaavoitusta, hyviä palveluita erityisesti lapsiperheille, sekä tasa-arvoa sen kaikissa muodossa kuntalaisten välille.

Ajatuksistani ja toiminnastani vaalien välillä saa lisätietoja tätä blogia lukemalla, sivun alareunassa on paljon linkkejä kirjoituksiini.

Kiitos mielenkiinnosta ja hyvää äänestyspäivää!

Tomi Ilvessalmi