Cartesin valtuuskunnan kokous 23.4.

Espoon Taide- ja Tietotekniikkasäätiön valtuuskunta kokoontui kevätkokoukseen viime viikolla. Kyseessä oli uuden nelivuotiskauden aloitus, mutta suurin osa osallistujista oli tuttuja viime kaudelta. Tämä siksi, että Cartes on tarkoitus sulauttaa osaksi Espoon taidemuseosäätiötä. Resurssien yhdistämisellä tavoitellaan toiminnalle parempaa jatkuvuutta, tehokkuutta ja näkyvyyttä.

Kokouksessa valittiin valtuuskunnan johtoon entiset nimet. Edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus hyväksyttiin, samoin toiminta- ja talousuunnitelma vuosille 2010-14. Cartesin toiminnanjohtajana toimii säätiön sihteeri Päivi Meros oman toimensa ohella.

Cartesin hallituksen puheenjohtaja Olli Männikkö kertoi, että säätiöiden väliset neuvottelut ovat edenneet. Espoon kulttuurijohtajalta odotetaan sopimusluonnosta. Mikäli molemmat säätiöt hyväksyvät sopimuksen, sulautumisen virallistamista jouduttaneen vielä odottamaan ainakin vuoden verran.